15 Nisan 2013 Pazartesi

Türvak Müzesi'nden 23 Nisan Çocuklara Özel Program!

 
TÜRVAK MÜZESİ’NDEN
23 NİSAN’DA ÇOCUKLARA ÖZEL:
TARİHE YOLCULUK “KİM? NE? NEREDE? NE ZAMAN? NASIL?”

TÜRVAK Sinema-Tiyatro Müzesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tüm çocuk ziyaretçilerini ücretsiz ağırlıyor. 7 yaş ve üzeri çocuklar için müze eğitim programları kapsamında, 23 Nisan’a özel ücretsiz bir etkinlik de gerçekleştiriyor!
23 Nisan Salı günü, 13:00 ve 15:00 saatlerinde başlayacak bilgi oyunuTarihe Yolculuk: Kim? Ne? Nerede? Ne zaman? Nasıl?”, Gölge Oyunu’ndan eski kameralar ve kömürle çalışan film gösterim cihazlarına kadar çocukların müze sergilerini incelerken, hem eğlenmelerini hem de etkili bir şekilde öğrenmelerini sağlıyor. Oyunun birincilerini ise sürpriz hediyeler bekliyor! 
23 Nisan Salı Müze çocuk programı:
Etkinlik saatleri:
13:00-14:00 (kontenjan 20 çocuk) 15:00-16:00 (kontenjan 20 çocuk)
Etkinlik ücretsizdir. Rezervasyon gereklidir.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için bkz:
TÜRVAK SİNEMA-TİYATRO MÜZESİ
Yeniçarşı Cad. No.24  Beyoğlu
0 212 245 80 92  www.turvak.com


 

2 yorum:

  1. Geçmişi, tarihi, gelenek ve görenekleri unutturmamak adına ne güzel bir etkinlikmiş gerçekten de Esinciğim. Eğlenerek öğrenme olayı özellikle.. İlkokul öğretmeni arkadaşlara duyurayım ben de. Nisan ayı okul gezileri için reservasyon yaptırırlar belki :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Zeugma,
      Türvak'ın renkli ortamı kadar etkinlikleri de oldukça güzel..Üstelik etkinliğe katılan çocukların içinde birinci olanlara sürpriz hediyelerde varmış:)

      Sevgi ve esenlikler dilerim...

      Sil