6 Mart 2019 Çarşamba

ROTARADAR İLE DÜNYAYI KEŞFEDİN

Uçak Biletinizi ROTARADAR Ayrıcalığı ile Satın Alabilirsiniz

Birçok kişi için seyahat etmek çok büyük bir tutku. Ancak çoğu zaman en uygun bileti bulmak da büyük bir uğraş. Siz de uçak bileti arayayım derken saatlerinizi onlarca site içinde kaybolarak geçiriyor olabilirsiniz. Ancak bu işi çok pratik bir şekilde hiçbir ekstra ücret ödemeden halledebilirsiniz.  Şimdi bilgisayarınız, telefonunuz veya tabletiniz üzerinden adres çubuğuna www.rotaradar.com yazın. Karşınızda 2015 yılından beri hizmet veren, tamamen yerli kaynaklar ile kurulmuş ilk Türk uçak bileti arama sitesi ROTARADAR var. 

Uçak Biletimi ROTARADAR Üzerinden Nasıl Alabilirim?

ROTARADAR dünya çapında faaliyette olan, biletleme sistemine sahip acentaları sizin için kendi bünyesinde bulunduran bir bilet arama portalı. Ergonomik bir tasarıma sahip olan site en iyi kullanıcı deneyimini sunmak için tasarlanmış. Siteye girdiğiniz zaman karşınıza çıkan uçuş detayları ile ilgili kutucuklara kalkış ve varış noktalarınızla beraber tercih ettiğiniz tarihleri girdikten sonra ara tuşuna basarak işlemi kolayca tamamlıyorsunuz. ROTARADAR bundan sonra ilgili tüm uçuş seçeneklerini en ucuzdan pahalıya olacak şekilde listeleyip çok hızlı bir şekilde önünüze getiriyor. Bundan sonrası tamamen size kalmış. Dilerseniz aktarma sayısı, gidiş-dönüş seyahat süresi, havayolları ve havaalanları filtrelerini de kullanarak sizin için en uygun olan uçuşa karar verip güvenli bir şekilde uçak biletinizi satın alabiliyorsunuz.   

ROTARADAR Bir Arama Motorundan Fazlası

ROTARADAR websitesine girdiğinizde onun sadece bilet arama portalı olmadığını farkedeceksiniz. ROTARADAR size farklı destinasyonları tanıtan, farklı ülke ve şehirler hakkında gezilecek yerler, tadılacak lezzetler, alışveriş seçenekleri, ziyaret edilmesi gereken müzeler ve kültür sanat etkinlikleri gibi konularda önemli bilgiler veren bir platform olarak da öne çıkıyor. Eğer seyahat planınızı halâ belirlemediyseniz ve alternatif seçenekleri de değerlendirmek isterseniz ROTARADAR‘ın sizler için hazırladığı yazılara bir göz atın. Bunlar dışında seyahat ile ilgili merak edilen sorulara cevap olabilecek yazılara da gerek websitesi gerek blog üzerinden ulaşabilirsiniz.

Siz de şimdi ROTARADAR’ı ziyaret ederek yurtdışı ve yurtiçi her noktaya tüm uçuş seçeneklerini ücretsiz olarak aratın, en ucuz uçak biletinizi alarak tasarruflu bir seyahati garantileyin.  

2 yorum:

  1. İlk kez duyuyorum,faydalı olacağını düşünüyorum;çok teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Güven Serin
      Teknolojinin nimetlerinden biri; "Rotaradar" pratik ve kolaylık sağlayan bir uygulama.
      Ben teşekkür ederim. Esenlikle...

      Sil