12 Ağustos 2009 Çarşamba

Yılın en karizmatik düeti Burhan Öçal - Claude Challe

İstanbul, dünya müzik arenasının 2 karizmatik ismini Burhan Öçal ve Claude Challe’i çok yakında; Gillette Fusion Power ana sponsorluğunda 14 Ağustos gecesi Unilife’in Organizasyonu ile True Blue’da ağırlayacak.

Dünya sosyetesinin bir numaralı dj’i olarak kabul edilen Claude Challe, aynı zamanda Paris’in efsanevi kulüpleri LES BAINS DOUCHES ve BUDDHA BAR’ın arkasındaki isim ve Carnigie Hall ve birçok farklı ülkenin festivallerinde performans göstermiş ve ünü ülke sınırlarını aşmış olan dünyaca ünlü perküsyon üstadı Burhan Öçal’ın muhteşem füzyon performansı ile müzikseverlerin karşısında olacak.

Katıldığı festivallerle on binlerce kişiyi Türk Müziği ritmleri ile coşturan Burhan Öçal’a Fransız gazeteciler “Darbukanın Şövalyesi” adını taktılar.

“Hayatım boyunca yaptığım müzik, kendimi ve geçmişimi aramanın yolu oldu. Kendi insanlarımın müziğinden yola çıkıp evrenseli yakalamaya çalışıyorum” diyen Burhan Öçal (*) yerelden, evrensele doğru uzanan müzik yolculuğunda başarıyla çalışmalarını sürdürüyor…

Kulağımıza oldukça aşina gelen pek çok parçanın hit olmasında önemli rolü olan ve başarılı Dj. liği ile müzik dünyasında yer edinen Claude Challe‘i ve dünyaca ünlü Perküsyon üstadı Burhan Öçal’ı bu ilk prömiyerinde canlı performansı ile dinlemek isterseniz ve imkanınız da varsa henüz vakit varken biletlerinizi almanızı öneririm.
Tarih :14 Ağustos 2009

Yer : Fenerbahçe/İst True Blue
Tel : (216 - 550 51 95) Fax: (216 - 550 54 70)
Bilet :
Biletix
Kaynaklar: (*) doublemoon & Biletix
Claude Challe ve Burhan Öçal kişisel web sitelerinde çok daha ayrıntılı bilgiler bulabilir ve albüm parçalarının bazılarını da dinleyebilirsiniz.


Küçük Bir Not:Konserin ardından bu muhteşem ve karizmatik ikilinin performanslarını izleme şansına sahip izleyicilerimizin de yorumlarını beklerim. Şimdiden keyifli bir müzik ziyafeti dilerim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder