4 Mart 2009 Çarşamba

Hayatın izlerini birlikte paylaşmaya var mısınız?



Uzun bir bekleyiş ve sessizliğin ardından dilimi çözmeye, içimden süzülüp dökülüveren seslerle; hayatıma dokunan ve yaşamımı renklendiren izleri ve yansımalarını sizlerle paylaşmaya karar vererek bende sanal ortamda yeni açtığım bloğum aracılığı ile sitemi ziyaret eden sizlere " hoşgeldiniz " diyorum. :)

Gezdiklerimi, gördüklerimi ve belleğimde unutamadığım bende iz bırakan anılarımı; Hayatın renklerini, mevsimlerin gizemini, tarihin esrarengiz dokusunu ve yaşamın gerçeği tüm duyguları tattığımız anların renkli karelerini sizlerle paylaşmak üzere...
Siteyi kurarken desteğini her zaman hissettiğim 
sevgili eşimede sonsuz teşekkürler ederim.


Esin Bozdemir

8 yorum:

  1. siteniz hayirli ugurlu olsun... Basarilar ve guzel gunler diliyorum size... saygilarimla, medinem

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim..Henüz çok yeni ve acemi bir blog kullanıcısıyım:)Zaman içinde daha efektif kullanımını öğrenmeye çalışacağım. Sizinde siteniz yeni sayılır, bende aynı dilek ve temennilerle size başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  3. aaaah maziiii. those were the days :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. i can still remember the my first day!

      ahhh anılarrrr!!
      They now revived my eye :))


      Sil
    2. heey iki yorumun da çok hoştuuu sildiğin de iyiydi ki amaa :) blogdaki bu ilk yazdığın günü hatırlıyorsun he ne güzel :)

      Sil
    3. @deeptone
      pekiii o halde ripit yapalım yeniden :))

      ahh ahh !! :)) i can still remember the day!
      and sometimes colors seem to fade to gray
      In the wake of yesterday ;))

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. @Recep Hilmi Tufan,
      Çok teşekkür ederim Recep Bey.) Yıllar çabuk geçiyor, iyi ki bloglarımız var, bu vesileyle bizler de geriye dönüp baktığımızda birikirdiklerimizi görmenin hazzını yaşıyoruz. Aynı zamanda bloglarımız, yaşadığımız yılların birer bilançosu gibi! 'söz uçar, yazı kalır' deyimine de karşılık geliyor. Yazı hayatının içinde, blog dünyasında daha nice yıllarımız olsun. Esen kalın...

      Sil