25 Temmuz 2016 Pazartesi

EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR



Milletimiz yine ayyıldızlı bayrağımız altında toplandı! 
direndi ve kazandı!



geçit yok emperyalizme! 
ve onun işbirlikçilerine!.


*****


*****


*****


*****

Atatürk Kültür Merkezi en güzel mesajı veriyor!

Laik Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.



*****


YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ!


NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!


Esin Bozdemir


Bilgi: 24 Temmuz 2016'da Taksim'de düzenlenen 'Barış ve Demokrasi Mitingi'ne saatler kala, halk denizden ve karadan akın akın Taksim meydanına yürürken.

Dağlar, taşlar, ovalar, il il vatan şehirlerimiz, sokaklar, meydanlar, bütün kurumlar kırmızı ve beyaza boyandı. Ve Türk bayraklarıyla donatılmış olan İstanbul, hiç bu kadar güzel olmamıştı!.. 

10 yorum:

  1. Esin'ciğim su uyur, düşman uyumaz, bu güzel görüntüler benim içimi rahatlamıyor çünkü zaten ortada bir demokrasi yoktu, yürüyenlerin çoğu da demokrasi için değil ismi lazım değil taptıkları biri için ve şeriat için yürüdüler. Demokrasi kim onlar kim, kimisi de asker nefretinden çıktı (tabii chp, mhp, başka parti, laik, Atatürkçü halkı tenzih ediyorum...) ama ötekilerin yaptıkları tamamen şovdu, bu kişiler ulusal bayramlarda bayrak astıramadım ben (alt kattaki komşumdu) gidip bayrak hediye ettim, dedim ki, "Siz hiç ulusal bayramlarda bayrak asmıyorsunuz dikkatimi çekti belki bayrakları yoktur dedim, bende fazla var buyrun" diye ama kadın "Müjde hanım biz çocuk muyuz 23 nisanı kutlayalım?" dedi. Sonra da hediy bayrağımı yine asmadı, yani niye yazdım moralini bozmak için değil bunlar takiyyeyi iyi bilirler güvenmeyelim...ha Fetoş ha ....oş. al birini çal ötekinedir.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben,
      BİZ BİR OLURSAK, ELELE VERİRSEK DÜŞMANI YENERİZ.
      Hainler 50-60 yıldır nasıl da ahtapot gibi sarmışlar her yanımızı. Doğru söylüyorsun, ‘su uyur düşman uyumaz’. Düşmanın amacı da kaos ortamı yaratmak zaten. Bu yüzden hepimiz dikkatli ve sağduyulu olmalıyız Müjdecim. Hepimizin tek vatanı var, başkaca yok. Vatan toprağına benzemez hiç bir toprak. Tarihsel gerçeklerle yüzleşmeden, bilim ve aklın aydınlığını seçmek yerine sürekli ön yargılarla olayları değerlendirenlerin… aynı kin ve öfke dilini kullananların ne topluma ne de insanlığa bir hayrı olmuştur.. Diğer yandan bu neyin kahramanlığı!. hiçbir şey unutulmaz, bazıları unutsalar da tarih unutmaz!. Kim bu harcın içine çamur bulamışsa.. o çamur döner gelir o ellere de sıçrar!. Bugün vatan büyük bir badirenin eşiğinden dönmüştür. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Hangi siyasi düşünceden olduğuna bakılmaksızın hepimizin ortak sevdası olan TEK VATAN, TEK BAYRAK altında birleşme zamanıdır şimdi. Daha güzel bir gelecek için bugün her zamankinden daha fazla birbirimize kenetlenmeliyiz. Geçit yok emperyalizme ve onun işbirlikçilerine.. YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ!. YAŞASIN MİLLET!..

      Sil
  2. 👍👌Ellerine sağlık bu güzel tabloları aktardığın için Esinciğim.💖💖

    Millet ve bayrak ayrılmaz bir bütün. Paylaşılamayan ne ki zaten, anlamak mümkün değil!
    İstanbul'u bu şekilde görmek ne güzel şey. Ne gurur verici.

    Milletimizin hep böyle birlik ve beraberlik içinde bayrağına sahip çıkması demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyetimizin ilelebet payidar kalması umut ve dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Zeugma,
      Hepimizin ortak evidir vatan!. öyle ki vatan ve bayrağı namusumuz kabul etmişiz biz!.
      Tek vatan ve tek bayrak!. bizi biraraya getirmek için başkaca söze gerek yok!.
      Ne bayrağımızı, ne TC. mizi asla hiçbir kuvvet elimizden alamaz.

      Halkı ayrıştırıp, ötekileştirecek kin ve nefret söylemlerinden uzak...Tek vatan ve tek bayrak altında, birlik ve beraberlik içinde aydınlık geleceğe yürümek... Kesinlikle Zeugmacığım, düşüncelerine katılıyorum.. Türkiye Cumhuriyetimizin ilelebet payidar kalması!.. tek umut ve temennimiz budur bizim.

      Ellerinde bayraklarla, meydanlara yürüyen Türk Milleti gururumuzdur bizim!Biz yeryüzünde eşi benzeri olmayan çılgın Türkleriz bu çok net!. Ve Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi bayraklarla donatılmış olan İstanbul her zamankinden çok daha başka güzeldi..

      Sevgilerimle..

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. @Turgay Aksoy,
      Teşekkür ederim.

      Yapan da yıkan da hep insan. Biz bir olunca, birlikte olunca güzeliz.
      Gurur veren tablo idi!. Artık birarada, barış içinde huzurla yaşamak istiyoruz.
      Hainlere geçit yok!. Yaşasın Cumhuriyet!.

      Sil
  4. Egemenlik, Demokrasi, Cumhuriyet... o kadar önemli kavramlar ki....
    Veee Ne Mutlu Türk'üm Diyene! "
    İyi haftalar, fotoğraflar bir harika.
    Bir daha böyle bir şey yaşamamak dileğiyle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Gülşah Şahin,
      Egemenlik, Demokrasi, Cumhuriyet...
      O kavramların ne demek olduğunu ve Cumhuriyet Türkiye'sini bize armağan eden
      Atatürk'ü de çok iyi anlamak gerektiğini bir kez daha iyi düşünmeliyiz.

      Bağımsızlık yegane temelimizdir. Kulun kula biyat ettiği saltanaT yönetimi yerine egemenliğin millete ait olduğu Cumhuriyet yönetimi insana yakışır bir yönetimdir. 21. yy.da çağdaş bir dünyada akıl ve bilimden uzak yönetim anlayışlarına artık yer yoktur.

      Evet, 'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE' bu söz her şeyi yeterince anlatıyor zaten..
      Değerli ziyaretiniz ve yorumunuz için teşekkür ederim. Halkın gücünü hiç kimse küçümsememeli.. BİZ HALKIZ!.
      Sevgilerimle..

      Sil
  5. Bu görüntüleri özlemişiz. Kırmızı-beyaz hiç bu kadar güzel görünmemişti.
    Ülkemiz için aydınlık günler diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Makbule Abalı,
      Savaşı kim ister, güzel güzel kardeşçe, birlik ve beraberlik içinde hayatı daha iyi yaşanılır kılmak varken!..Güzel dilekleriniz hepimizin ortak dileğidir. Barış içinde, aydınlık günler yakındır diyorum..diliyorum..Esenlikle

      Sil