18 Mart 2023 Cumartesi

TARİHİN DESTANI ÇANAKKALE ZAFERİ 108 YAŞINDA!


18 Mart 1915 tarihinde çok uluslu güce karşı büyük Türk Milleti’nin göstermiş olduğu mücadele ve kazandığı eşsiz zaferin 108. yıl dönümünü gururla kutlarken; Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu mücadeleye katılarak özgürlük ve bağımsızlığımız uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle ve saygıyla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun. 


ÇANAKKALE DESTANI GEZİ REHBERİ


ECEABAT SEDDÜLBAHİR GÜZERGAHI



ECEABAT - ANAFARTALAR GÜZERGAHI





Esin Bozdemir





4 yorum:

  1. 18 Mart Çanakkale Zaferinde destan yazan, vatanı uğruna canı pahasına mücadele eden tüm gazi ve şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

    Her zamanki özeniniz ve titizliğinizle mükemmel bir paylaşım yapmışsınız. Ustalıkla çekilmiş fotoğraflara tekrar tekrar baktım.
    Yüreğinize, emeğinize sağlık.

    Sevgiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Makbule Abalı,
      Tüm gazi ve şehitlerimizi saygıyla, minnetle anıyoruz.
      Çok teşekkür ederim Değerli Makbule Öğretmenim. Sağlık ve esenlikler dilerim.

      Sil
  2. 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümü münasebetiyle hazırlamış olduğunuz paylaşım için teşekkür eder, emeğinize ve gönlünüze sağlıklar dilerim.
    18 Mart Çanakkale Denzi Zaferi'nde büyük bir destan yazan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi ve kahramanlarımızı rahmetle, saygıyla ve minnetle anıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ Yaz Blogcu,
      Vatanımız için canları pahasına şehit olan bütün kahramanlarımızı saygıyla, minnetle, rahmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.
      Ziyaretinize ve değerli yorumunuza çok teşekkür ediyorum. Esenlikle kalın...

      Sil